PIKKUSUDET TAAPEROKORIS 1-5 VUOTIAILLE - MONIPUOLISTA & OMAEHTOISTA PERHELIIKUNTAA 

Kiinnostaako liikunnallinen energianpurku muiden taaperoikäisten perheiden kanssa oman lähikoulun salissa?Perheliikunta on mukavaa, rentoa ja monipuolista perheen yhdessäoloa, jossa luodaan pohjaa lapsen suhteelle liikuntaan. Oma ryhmä on myös luonteva kohtaamispaikka taaperoikäisten perheille. 


Kauden 2021-2022 Pikkusudet Taaperot -ryhmä

Taaperot Seminaari
- Sunnuntaisin klo 10-11 Seminaarin koulu

Sunnuntain Seminaarin ryhmässä ensimmäinen 30 minuuttia on varattu vanhempien järjestämälle ohjatulle toiminnalle. Jokainen vanhempi vuorollaan suunnittelee leikkejä, hippoja ja leikkimielisiä kilpailuita, jotka toteutetaan vanhempien osallistuessa toimintaan lapsien kanssa. Sali jaetaan verholla ohjatun toiminnan ajaksi kahteen osaan. Toinen puoli salista on vapaana heille, jotka eivät halua osallistua ohjattuun toimintaan tai ovat vielä liian pieniä.

Ohjatun toiminnan jälkeen verho nostetaan ylös ja ryhmän toiminta ei ole enään ohjattua, vaan jokainen aikuinen leikkii oman lapsensa kanssa hyödyntäen käytössä olevia välineitä ja tilaa. Osallistujat saavat seuralta perheliikuntavinkkejä, mutta lopullinen toiminta muovautuu osallistujien oman kiinnostuksen mukaan. Osa haluaa touhuta omiaan ja toiset saattavat olla kiinnostuneita yhteisleikeistä tai esimerkiksi temppuradoista.

Taaperoryhmä hyödyntää liikuntasalin köysiä, penkkejä, koreja, maaleja, patjoja, ponnareita ja muita suurvälineitä erilaisiin toimintoihin. Tämän lisäksi harjoituksiin kannattaa tuoda omia pienvälineitä lasten kiinnostuksen mukaan (mailoja, palloja, ilmapalloja tms).  

Oman lapsen kanssa leikkimisen lisäksi jokainen perhe vastaa omalla vuorollaan harjoituskerran ovien avaamisesta ja lukitsemisesta. Organisointivuoroja tulee 2-5 ja tärkein tehtävä on ovien avaus sekä välineiden esille otosta & palautuksesta huolehtiminen. 

Kaudella 2021-2022 Punaportin Blues järjestää yhden Taaperot ryhmän. Taaperoryhmä harjoittelee kerran viikossa. Ryhmät ovat tarkoitettu 1-5 vuotiaille ja heidän perheilleen.

Pikkusudet Taaperoryhmät ovat Punaportin Bluesin tärkeimmät ryhmät!


Taaperoryhmien kausimaksu on 70 € kaudella 2021-2022 , eli syksy ja kevät (elokuu-toukokuu)


Kausimaksuun sisältyy 

- yksi lasten Pikkususi koripallo (koko 4) 

- vakuutus yhdelle lapselle 

- harjoituspaita yhdelle lapselle 

- Pikkususi juomapullon yhdelle lapselle

- salimaksut

- seuran jäsenmaksun kaudelle 2021-2022 (35 €)

- oikeuden osallistua seuran vapaavuorolle sunnuntaisin klo 11-13 Seminaarin koululla

Lisätietoja saat Taaperoryhmien vastaavalta, lapsuusvaiheen valmennuspäälliköltä Hannu Naumaselta.

Hannu Naumanen

050 411 2281