PIKKUSUDET TAAPERORYHMÄ 1-5 VUOTIAILLE (aikuinen-lapsi)

Ryhmässä on muutama paikka auki kevätkaudelle. Mikäli haluat mukaan, ota yhteytta seuran puheenjohtajaan. fay.tristan@gmail.com


PIKKUSUDET TAAPERORYHMÄ 1-5 VUOTIAILLE (2017-2013 syntyneiden AIKUINEN-LAPSI RYHMÄ)

 

Pikkusudet taaperoryhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 10-11 seminaarin koulun isossa salissa. Ryhmä on tarkoitettu 1-5 vuotiaille ja heidän perheelle.

 

Ryhmän toiminta ei ole ohjattua, vaan toiminta on enemminkin strukturoitu vapaavuoro koripallosta kiinnostuneille perheille. Taaperoryhmän harjoituskertojen teemat tulevat seuralta ja jokainen aikuinen toimii oman lapsensa ohjaajana.

 

Oman lapsen ohjauksen lisäksi jokainen perhe vastaa omalla vuorollaan harjoituskerran organisoinnista. Organisointikertoja tulee 2-5 ja tärkein tehtävä on ovien avaus sekä välineiden esille otosta & palautuksesta huolehtiminen. 

 

 

Kausimaksun hinta on 30 € (12.8.2018-19.5.2019) ja se sisältää seuran jäsenmaksun, Pikkusudet pallon sekä vakuutuksen. Kausimaksu oikeuttaa myös sunnuntaisin klo 11-13 pidettävälle seuran vapaavuorolle osallistumisen.

 

 

Ryhmään mahtuu enintään 15 perhettä.Ryhmässä on muutama paikka auki kevätkaudelle. Mikäli haluat mukaan, ota yhteytta seuran puheenjohtajaan. fay.tristan@gmail.com

 

 

  

Harjoitusajat ja -paikat (su 12.8.2018 alkaen)

  • Sunnuntaisin klo 10-11 Seminaarin koulun iso sali (Seminaarinkatu 2, 13130 Hämeenlinna, kulku parkkipaikalle Erottajakadulta)