POJAT 2012-2010

JOULUKUUN JA VUODEN 2022 ALUN HARJOITUKSET:

- Maanantaina 6.12. ei ole harjoituksia.

- Viimeiset harjoitukset ennen joulutaukoa ovat perjantaina 17.12.

- Joulutauolta palataan 10.1. maanantaina.

Joukkueen runko aloittaa kolmannen kautensa syksyllä 2021. Nyt onkin oiva hetki aloittaa koripalloilijan polku!


Joukkueessa on mahdollisuus harjoitella kolmesti viikossa. Harjoittelun lisäksi pelaamme turnausmuotoista aluesarjaa sekä muita turnauksia. 

Meillä voit itse valita käytkö kerran vai useammin viikossa ja mieltä voi muuttaa kauden aikana. Vaihtoehtoina ovat (Pelaaminen kuuluu molempiin, ryhmien hinnat näet täältä):

  • INTENSIIVIKORIS = 2-3x / vko
  • KEVYTKORIS = 1x / vko


Meille tärkeintä on urheilun riemusta nauttiminen, joukkueympäristössä harjoittelemisen opettelu sekä tietenkin koripallon saloihin tutustuminen viitepelien kautta.


Oma porukka on joukkueurheilun suola ja tavoitteitamme ovat mm. kaverien ja elinikäisen harrastuksen löytäminen, liikunnallisten perustaitojen kehittäminen, pelaamisesta nauttiminen, ryhmässä toimisen taidot sekä kehittymisen ilo.


Harjoitukset sisältävät aina oheisharjoittelua ulkona/käytävällä sekä lajiharjoittelua salissa. Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, sisäliikuntavarusteet (shortsit ja tpaita), koripallon (koko 5) sekä juomapullon.


Joukkue etsii vielä uusia pelaajia, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja saat joukkueen päävalmentajalta, sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikkö Janne Pulkkaselta 040 579 6497

Harjoitusajat ja -paikat (ma 16.8.2021 alkaen)

Ajat ovat saliaikoja. Harjoitukset tulevat sisältämään oheisharjoittelua ulkona/käytävällä ennen tai jälkeen saliosuuden. Päävalmentaja tarkentaa oheisharjoittelun ajat, kun oheisharjoittelun vetäjä varmistuu.

Maanantain harjoitukset ovat yhteisharjoitukset tyttöjen joukkueen kanssa.