SUPERMIKROTYTÖT (2013 -syntyneet tytöt)

Supermikrotyttöjen runko aloittaa toisen kautensa syksyllä 2020. Nyt onkin oiva hetki aloittaa koripalloilijan polku!Supermikroilla on mahdollisuus harjoitella kahdesti viikossa. Harjoittelun lisäksi pelaamme turnausmuotoisissa Pikkusudet riehoissa. Meillä voit itse valita käytkö kerran vai kahdesti viikossa ja mieltä voi muuttaa kauden aikana.
Supermikroissa tärkeintä on urheilun riemusta nauttiminen, joukkueympäristössä harjoittelemisen opettelu sekä tietenkin koripallon saloihin tutustuminen viitepelien kautta.
Tavoitteitamme ovat mm. kaverien ja elinikäisen harrastuksen löytäminen, liikunnallisten perustaitojen kehittäminen, pelaamisesta nauttiminen, ryhmässä toimisen taidot sekä kehittymisen ilo.
Harjoitukset sisältävät aina oheisharjoittelua ulkona/käytävällä sekä lajiharjoittelua salissa. Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, sisäliikuntavarusteet (shortsit ja tpaita), sinulle annetun koripallon (koko 4) sekä juomapullon.


Harjoitusryhmien hinnat näet täältä

Joukkue etsii vielä uusia pelaajia, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja saat joukkueen päävalmentajalta, Tristanilta.

Tristan Fay

045-1137983

fay.tristan@gmail.comHarjoitusajat ja -paikat (ti 18.8.2020 alkaen)

Harjoitukset sisältävät aina oheisharjoittelua ulkona/käytävällä sekä lajiharjoittelua salissa. Harjoitukset ovat yhteisharjoitukset poikien joukkueen kanssa.