Koripalloa Hämeenlinnassa

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Punaportin Blues ry

Punaportin Blues ry on hämeenlinnalainen koripallon erikoisseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. 

Meidän tavoitteena on, että toiminnassa mukana olevat nuoret rakastuvat koripalloon ja urheilemiseen, saavat iloa, nautintoa ja tiiviin kaveriporukan harrastuksestaan sekä oppivat nauttimaan jatkuvasta itsensä kehittämisestä. Harrastus antaa heille rohkeutta tavoitella unelmiaan ja opettaa heitä ottamaan muut huomioon sekä ottamaan vastuuta omasta toiminnastaan ja kehittymisestään.

Punaportin Blues perustettiin vuonna 1990 jatkamaan vuodesta 1977 toimineen Korituuppareiden jalanjäljilllä. Junioritoiminta käynnistettiin pitkän hiljaiselon jälkeen kaudella 2016-2017. 

Tällä hetkellä koripallo elää ja voi hyvin Hämeenlinnassa! Toimintaa on taaperoista aikuisiin ja seura on voimakkaassa kasvussa. Punaportin Bluesissa vasta-alkajat ovat tervetulleita kaikkiin ikäluokkiin ympäri vuoden!

Minkälainen harrastus koripallo on?

Koripallo on vauhdikas, taktinen ja monipuolinen joukkuelaji, jossa korostuu yhdessä tekeminen ja motoriset perustaidot. 

Miten pääsen alkuun?

Mukaan pääsee helposti! Meillä voit kokeilla harrastusta kaksi viikkoa maksutta!

Erityisvälineitä ei tarvitse, vaan sisäliikuntaan sopivat tossut, shortsit, t-paita ja juomapullo riittää. Oikean kokoisen pallon saa alkuun lainaan. Koripallossa pallon koko vaihtelee iän mukaan. Oikean pallon koon näet kunkin joukkueen sivuilta.

Jos haluat aloittaa harrastuksen, kannatta tutustua ensin joukkuesiin täällä.   Ole yhteydessä joukkueesi valmentajaan ja sovi milloin tulet ensimmäisen kerran harjoituksiin! Kaikkiin ryhmiin otetaan uusia harrastajia ympäri vuoden.

Harjoitusryhmien hinnat näet täältä