Arvot ja Visio

Punaportin Bluesin arvot

Arvojamme ovat kasvatuksellisuus, yhteisöllisyys, toisten kunnioittaminen, tasavertaisuus, ilo, sekä “elämäntapa-palloilijuus”.

Haluamme kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla ajatuksella ”kypsä ihminen -> kypsä urheilija”


Onnistumme toimimaan arvojemme mukaan silloin kun

  • "Toiminnasta paistaa läpi ilo ja pelaajat nauttivat urheilemisesta sekä urheilijan elämäntavasta.”
  • ”Autamme toisiamme olemaan positiivisia ja huomioonottavia, liikunnallisesta elämästä nauttivia ihmisiä, jotka ovat iloisia, ahkeria, sitkeitä ja uskovat omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa elämässä"

Punaportin Bluesin visio 2030 luvulle


Meidän visiona on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä. Haluamme olla vetovoimainen ja tunnettu seura, jonka toimintaan halutaan tulla mukaan laajalti.

Tahdomme tehdä tavoitteellista ja kestävää toimintaa, jossa korostuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, liikunnan riemu ja ilo, jatkuvan itsensä kehittämisen matkasta nauttiminen sekä omasta toiminnasta vastuunottaminen ja muiden huomioonottaminen

Tiedämme olevamme oikealla polulla kun

  • Jäsenemme ovat sitoutuneet seuran arvoihin ja toimintatapoihin ja vaalivat urheilullista elämäntapaa
  • Jäsenemme haluavat jatkaa lajin ja seuratoiminnan parissa oman kilpaurheilu-uran jälkeenkin.
  • Junioripelaajamme jatkavat lajin parissa valmentajina, tuomareina, toimitsijoina ja lajin parissa olevien omien lastensa vanhempina.
  • Seuran joukkueet pärjäävät alueellisissa -, valtakunnallisissa -ja kansainvälisissä sarjoissa
  • Seuran pelaajat pääsevät säännöllisesti edustamaan maataan juniori- ja aikuismaajoukkueissa, tulevat valituksi Helsinki Basketball Academy -toimintaan sekä kypsyvät pääsarjatason pelaajiksi.