Hannu Naumanen valittu lapsuusvaiheen valmennuspäälliköksi

21.6.2021

Punaportin Blues on rekrytoinut ensimmäiseksi päätoimiseksi valmentajakseen kokeneen Hannu Naumasen. Pitkän käytännön kokemuksen lisäksi Naumanen on suorittanut koripalloliiton ylimmän tutkinnon, huippukoripallovalmentajatutkinnon sekä liikuntaneuvojan tutkinnon.


Meille oli äärimmäisen tärkeää löytää meidän ydinarvoihimme sitoutunut kasvattaja, jolla on jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista. Hannulla on lähes kolmenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus eri ikäisten junioreiden ja aikuisten valmentamisesta. Arvostamme erityisesti sitä, että hän on jo kertaalleen vastannut sisääntuloikäluokkien toiminnasta ollessaan Turun NMKY:n valmennuspäällikkönä ja toiminnanjohtajana. NMKY taustaisena valmentajana Naumaselle oli luontevaa sitoutua meidän ydintehtäväämme kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hänen kokemuksensa erilaisista toimintaympäristöistä ja laajat verkostot tulevat olemaan hyödyksi seuran kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.


Naumanen muuttaa heinäkuussa Hämeenlinnaan Joensuusta, jossa hän valmensi Kataja Basketin naisten joukkuetta päättyneellä kaudella. Tulevalla kaudella ”Nauski” tulee olemaan usean Punaportin Bluesin joukkueen arkivalmennuksessa mukana, joko vastuuvalmentajana tai apuvalmentajana. Hänen valmennuksestaan saavat viikoittain nauttia Koris-Eskarit, 14/13 syntyneet, U14 tytöt, U14 pojat sekä U16 pojat.
Lisätietoja antaa

Tristan Fay

Puheenjohtaja

Punaportin Blues Ry

045 113 7983

fay.tristan@gmail.comPunaportin Blues Ry on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.


Meidän ydintoimintaamme on hyvien harjoitusten pitäminen ja Bluesissa on vankkaa osaamista etenkin lapsuusvaiheen urheilukasvatukseen. Seuralle omaleimaista toimintaa ovat sisääntuloikäluokan maksuttomuus yritysyhteistyön mahdollistamana sekä aktiivinen perheliikunta taaperoikäisille.