Janne Pulkkanen Punaportin Bluesin sarjatoimintavaiheen valmennuspäälliköksi

7.12.2020

Perustamalla sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikön tehtävän Punaportin Blues ottaa taas yhden askeleen kohti tavoitettaan, tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä!

Lahtelaisen koripallokulttuurin kasvatti Janne Pulkkanen aloittaa tehtävässä 1.1.2021. Janne on toiminut seurassa valmentajana kaudesta 2017–2018 lähtien ja olemme erittäin iloisia, kun saimme kiinnitettyä hänet tähän tärkeään tehtävään!

Sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikön tehtävän perustamisen tavoitteena on

·       Kasvattaa seuran pelaajamäärää sekä pelaajien osaamisen tasoa

·       Parantaa seuran valmennuksen laatua sekä tehdä eri joukkueiden toiminnasta tasalaatuisempaa

·       Kasvattaa valmentajien määrää sekä heidän osaamistansa


Janne on intohimoisesti itseään kehittävä valmentaja, jonka halu kehittyä ja tehdä asioita paremmin toimii erinomaisena esimerkkinä seuramme pelaajille ja valmentajille. Koulutukseltaan Janne on fysioterapeutti ja hän suorittaa parhaillaan koripalloliiton ylintä valmentajakoulutusta, huippukoripallovalmentajatutkintoa (HKVT). Vaalimme seurassa kasvun asennetta, kasvatuksellista otetta ja hyvien harjoitusten pitämistä. Nämä asiat kiteytyvät Jannen valmennuksessa ja valmennuspäällikkönä hänen tehtävänään on vahvistaa näitä ajattelu- ja toimintatapoja kaikissa Punaportin Bluesin joukkueissa.


Sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikön tehtäviä ovat muun muassa

·       Seuran U9-U19 joukkueiden valmennustiimien kokoaminen & johtaminen

·       Seuran valmennustiiminen osaamisen kehittäminen ja arkivalmennuksen tukeminen

·       Seuran toimintaympäristön, -kulttuurin ja -tapojen kehittäminen

·       Seudullisen yhteistyön kehittäminen lähialueen koripalloseurojen kanssa


Janne toimi Lahdessa 96–98-syntyneiden ikäluokkien valmennustiimissä U19 vaiheessa. Useammalle tämän ryhmän pelaajalle on sittemmin kertynyt Korisliiga ja Susijengi kokemusta. On hienoa saada Jannen kokemuksia noiden ryhmien valmennustiimeistä kaikkien Punaportin Bluesin valmennustiimien käyttöön!


Lisätietoja antaa

Tristan Fay

Puheenjohtaja

Punaportin Blues ry

045 113 7983

fay.tristan@gmail.comPunaportin Blues ry on hämeenlinnalainen koripallon erikoisseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.


Seurassamme on vankkaa osaamista etenkin lapsuusvaiheen urheilukasvatukseen, ja meille omaleimaista toimintaa ovat sisääntuloikäluokan maksuttomuus yritysyhteistyön mahdollistamana sekä aktiivinen perheliikunta taaperoikäisille.