Valmentajien esittely – Osa 3

17.10.2016

Valmentajien esittely – Osa III

 

Kuka olet ja mitä teet?

-Emmi Hietanen. Olen yksi 9-11 -vuotiaiden ryhmän ohjaajista. Ammatiltani olen fysioterapeutti, joten sitä kautta itseltäni löytyy paljon ohjaamistaustaa.  Ammattini antaa minulle myös fysioterapeuttista näkökulmaa koripallon harjoitteluun. Hallussa ovat näin myös erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen ensiapu sekä niitä ennaltaehkäisevät harjoitteet.  Aikaisemmin olen toiminut ohjaajana mm. erilaisilla lasten ja erityislasten leireillä.  Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa monipuolisesti, vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa sekä matkustelen ja käyn erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

 

Koristausta?

 -Itse olen aloittanut koripallon pelaamisen 11-vuotiaana Punaportin Bluessissa, mistä jatkanut lukioikäsenä harjoittelua vuoden verran Saksassa. Opiskeluaikoina koripallon pelaamisessa oli muutamien vuosien tauko, mutta Tampereen Mansen mimmeissä vietin kuitenkin yhden vuoden. Hämeenlinnaan palattuani päädyin takaisin juurilleni Punaportin Bluesin naisten höntsäporukkaan, missä pelaillaan kerran viikossa.

- Nyt olen ensimmäistä kertaa koripallovalmentajan roolissa, mikä on ollut jo muutamien kertojen jälkeen todella mukavaa ja antoisaa. Parasta on huomata lasten innostus lajiin, oppimisen halu ja sen myötä kehittyminen, harjoittelun ja hauskanpidon kautta.