KORIS-ESKARIT!

Laadukas harrastus ilmaiseksi - kiitos kummiyritysten!

Koris-eskarit! on nimensä mukaisesti koripalloharrastuksen sisääntulojoukkue 6 -vuotiaille (2013 syntyneet). Ensimmäinen kokemus ohjatusta harrastuksesta voi olla käänteentekevä loppuelämän kannalta ja meille on tärkeää, että urheilun polku aloitetaan turvallisessa ja iloisessa ympäristössä kokeneiden ja koulutettujen kasvattajien johdolla.

Koris-eskarit! harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat turnausmuodossa pelattaviin riehoihin. Eskareissa tärkeintä on urheilun riemusta nauttiminen, joukkueympäristössä harjoittelemisen opettelu sekä tietenkin koripallon saloihin tutustuminen viitepelien kautta.

Tavoitteitamme ovat mm. kaverien ja elinikäisen harrastuksen löytäminen, liikunnallisten perustaitojen kehittäminen, pelaamisesta nauttiminen, ryhmässä toimisen taidot sekä kehittymisen ilo.

Kaudella 2019-2020 Koris-eskarit! on kummiyritysten ansiosta osallistujille ilmaista. Kiitos Reponen Works, Pirkanmaan Työkalukeskus ja Hämeen Sanomat!


Ryhmään otetaan 30 ensiksi ilmoittautunutta eskari-ikäistä (15 tyttöä ja 15 poikaa) joille pyritään tarjoamaan mahdollisimman laadukas alku urheilijan polulle. Harjoittelun ja pelien lisäksi kummiyritykset tarjoavat jokaiselle oman harjoitus- ja peliasun, vakuutuksen sekä pallon. Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 20.8.


Maksuttomaan ryhmään osallistumisen edellytyksenä on sitoutuminen seuraaviin ehtoihin:

- Pelaaja sitoutuu toimintaan koko toimintakaudeksi (13.8.2019-19.5.2020)

- Pelaaja osallistuu toimintaan kuuluviin riehoihin (syksyllä su 15.12 Jukolan koululla ja keväällä su 17.5 Jukolan koululla)

- Pelaaja saa näkyä toiminnan markkinoinnissa ja mediajulkaisuissa

- Pelaaja käyttää seuran tapahtumissa hänelle annettuja varusteita/asusteita.

- Huoltaja osallistuu vanhempainiltoihin (su 11.8.2019 klo 11.15 Jukolan koululla sekä su 17.5.2020 Jukolan koululla) sekä yllä mainittuihin riehoihinLisätietoja saat joukkueen päävalmentajalta, Tristanilta.

Tristan Fay

045-1137983

fay.tristan@gmail.com

Harjoitusajat ja -paikat (ti 20.8.2019 alkaen)