PuB naiset

Naisten harraste / Kilpakoripallo

Sekä naisten harrasteporukka että kilpailullisemmin suuntautunut kilpaporukkamme kaipaavat lisää innokkaita pelaajia riveihinsä. Riippumatta pelitaidoistasi, meillä on paikka juuri sinulle. Tule rohkeasti mukaan olemaan osa energistä ja koripallosta nauttivaa joukkuettamme!

Olemme Hämeenlinnassa toimiva koripallojoukkue, joka tarjoaa naisille mahdollisuuden harrastaa ja kehittää taitojaan koripallon parissa rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Harjoitukset ja Toiminta

Treenaamme tiistaisin klo 20-21 Kaurialan koululla. Harjoituksemme ovat monipuolisia ja suunniteltu kaiken tasoisille pelaajille. Olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi pelaaja, löydät varmasti sopivaa haastetta ja mahdollisuuden kehittää taitojasi joukkueemme mukavassa ilmapiirissä.

Yhteisö ja Viihtyvyys

Naisten joukkue on ennen kaikkea yhteisö, jossa jaamme yhteisen intohimon koripalloa kohtaan. Täällä saat mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Joukkuehenki on meille tärkeää, ja panostamme siihen, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.

Liity Mukaan!


Yhteyshenkilö: Jaana Ahlholm Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat lisätietoa, voit ottaa yhteyttä joukkueemme yhteyshenkilöön, Jaana Ahlholmiin. Tavoitat Jaanan puhelimitse numerosta 0505308683.

Harjoitusajat ja paikat 2024-2025

Tiistaisin klo 20-21 Kaurialan koululla