Blues × Stadium × Craft

Stadium on Punaportin Bluesin virallinen varustetoimittaja ja Craft seuran virallinen tuotemerkki!


Punaportin Blues, Stadium ja Craft ovat solmineet uuden monivuotisen (4 vuotta) yhteistyösopimuksen koskien seuran varustehankintoja.

Uusi sopimus astui voimaan kesällä 2022 ja on hieno jatko vuodesta 2018 alkaneelle yhteistyölle. Uutena elementtinä yhteistyölle on Craft-tuotemerkin mukaan tulo ja jatkossa kaikki Punaportin Bluesin seura-, ja peliasut tulevatkin olemaan Craftin valmistamia tuotteita.

 

Punaportin Blues ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston, jonka tarkoituksena on pukea seura yhtenäiseksi.

 

Seuramallistosta löytyy toimivia ja tyylikkäitä vaatteita sekä kentälle että kentän laidalle, pienimmille junioreille sekä aikuisille.

Seuramalliston tuotteet ovat tilattavissa Punaportin Bluesin uusilla varustesivuilla osoitteessa Stadium - Punaportin Blues.

Tuotteet toimitetaan valittuun toimituspisteeseen 3-8 arkipäivän kuluessa tilauksesta valmiiksi painettuina ja käyttövalmiina.

Tue seuraasi

tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kun teet ostoksia Stadium-liikkeissä, saa tukemasi seura ostoksesta 3% bonusta. Mikä parasta, kerrytät omia bonuksiasi samalla! Punaportin Blues käyttää bonukset urheiluvälineisiin sekä asusteisiin.

Jotta pystyt tukemaan seuraasi, sinun täytää olla Stadium Member -jäsen. 

- Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä helposti Stadium-myymälässä tai TÄÄLLÄ.

- Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään TÄSTÄ ja valitse seura, jota haluat tukea.

Punaportin Blues Ry - Kirppis

Voit myös laittaa vanhat koristuotteet myyntiin tai hankkia hyviä secondhand tuotteita meidän facebook kirppikseltä!