Koris-Eskarit laajenee - yli 80 lasta saa maksuttoman harrastuksen Hämeenlinnassa

30.6.2021

Punaportin Bluesin tavoitteena on mahdollistaa maksuton harrastus mahdollisimman monelle eskarille!


Punaportin Bluesin Koris-Eskarit toiminta on laajentunut vuosi vuodelta. Ensimmäinen kokemus ohjatusta harrastuksesta voi olla käänteentekevä loppuelämän kannalta ja meille on seurana tärkeää, että Koris-Eskarit toiminnan laatua on kiitelty. Onnistuminen näkyy myös toiminnan suosiossa. 

Suuren kysynnän vuoksi Hämeenlinnaan perustetaan tulevalle kaudelle kolme Koris-Eskarit joukkuetta 2015-syntyneille. Näin maksuton harrastus voidaan tarjota jo yli 80 lapselle – kiitos kummiyritysten tuen.


Näin seuran puheenjohtaja Tristan Fay kommentoi laajentamista: ”Koris-Eskareiden maksuttomuuden ideana on tarjota lapsille mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia harrastuksia. Kolmas joukkue tekee  sopivan ajankohdan löytämisestä helpompaa perheille. Maksuton kausi on lajikokeiluna tarpeeksi pitkä ja kattava, jotta lapsi ja perhe tietävät onko koripallo lajina heille mieluisa. Meidän mielestämme on yhtä arvokasta rakastua koripallon pelaamiseen kuin huomata, että pitää enemmän muunlaisesta tekemisestä. Kun rohkeasti kokeilee paljon, löytää oman juttunsa!”


Seura on systemaattisesti panostanut lapsuusvaiheen osaamiseen, ja juuri palkattu päätoiminen lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö Hannu Naumanen tulee vastaamaan myös Koris-Eskarit toiminnan edelleen kehittämisestä. 

Paikallisten yritysten tuki mahdollistaa laadukkaan harrastuksen maksuttomuuden. 

”Kummiyritykset ovat tämän maksuttoman harrastuksen mahdollistajia. Olen tavattoman iloinen siitä, että voimme koronan keskellä laajentaa entisestään Koris-Eskareihin mahtuvien määrää. Tämä ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneidemme vahvaa tahtotilaa. Nöyrä ja suuri kiitos kummiyrityksillemme tuestanne lasten harrastamiseen! Samalla hengenvedolla toivotan myös uudet yhteistyökumppanit tervetulleiksi yhteisöömme!” Kommentoi Fay.


Lisätietoja Koris-Eskareista löydät osoitteesta:

https://www.punaportinblues.fi/joukkueet/koriseskarit/

Punaportin Blues Ry on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.


Meidän ydintoimintaamme on hyvien harjoitusten pitäminen ja Bluesissa on vankkaa osaamista etenkin lapsuusvaiheen urheilukasvatukseen. Seuralle omaleimaista toimintaa ovat sisääntuloikäluokan maksuttomuus yritysyhteistyön mahdollistamana sekä aktiivinen perheliikunta taaperoikäisille