Punaportin Blues käynnistää sisäharjottelun 1.2 alkaen.

31.1.2021

Hämeenlinnan kaupunki avaa liikuntatilansa alle 20-vuotiaiden harjoittelu- ja ottelutoiminnalle 1.2 alkaen. Myös Punaportin Blues käynnistää sisäharjoittelun 1.2 alkaen.


Toiminta tullaan jakamaan viranomaisohjeiden mukaisesti pienryhmiin. Muun muassa sarjatoiminnan käynnistymisen ja siihen valmistautumisen osalta on käyty tarkentavia keskusteluja Liikuntahallit Oy:n ja Koripalloliiton kanssa. Jokaisen joukkueen valmentaja tiedottaa oman ryhmänsä käytännönjärjestelyistä.


Muutama yleisohje kaikille ryhmille

- Turvallisuusohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää ja meidän jokaisen vastuulla!

- Sisäharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista. Perheissä on paljon erilaisia tilanteita esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvien osalta. Kenenkään ei tule kokea painetta palata treeneihin. Terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla.

- Harjoitustiloissa on käsienpesumahdollisuus. Tämän lisäksi osallistujilla tulee olla käsien desinfiointiin henkilökohtainen käsidesi.

- Yli 12-vuotiailta edellytetään kasvomaskien käyttöä (pl urheilusuorituksen aikana). Valmentajat käyttävät kasvomaskia.

- Harjoituksia ei voi katsoa ja saattajien tulee jäädä ulkopuolelle, pl. alle kouluikäiset, joiden pukeutumista voi tarvittaessa avustaa.

- Harjoituksiin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista määrättyjen harjoitusryhmäkokojen varmistamiseksi. Joukkueen valmentaja organisoi ilmoittautumistavan.


Liitteet

Turvallisen harjoittelun ohjeet – katso myös linkki joukkueharjoittelun ohjeisiin.

https://www.punaportinblues.fi/uutiset/paivitetty-koronaohjeistus/


Hämeenlinnan Liikuntahallit tiedote koronarajoituksista 1.2 alkaen

https://www.liikuntahallit.fi/tiedotteet/tiedotteemme-koronarajoituksista-28-1-2021/


Kanta-Hämeen pandemiaryhmän tiedote 29.1.2021

https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hameen-pandemiaryhma-piti-tilannearvionsa-ennallaan-lasten-ja-nuorten-harrastusten-avaamiselle-ymmarrysta/