Punaportin Blues rekrytoi - haussa päätoiminen lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö

15.3.2021

Kiinnostaako nousukiidossa olevan seuran keulapaikka?

Punaportin Blues on noin 200 juniorin seura, jolla on ollut aktiivista junioritoimintaa viimeisen neljän kauden ajan. Tällä hetkellä meillä on joukkueita eskareista U16 vaiheeseen ja toiminta laajenee joka kausi. Meidän strategisena tavoitteenamme on olla toiminta-alueemme paras urheiluseura valmennuksen laadulla ja osaamisella mitattuna. Oletko sinä meidän ensimmäinen päätoiminen valmentajamme?

Lapsuusvaiheen valmennuspäällikön tehtävän perustamisen tavoitteena on
1. Kasvattaa seuran pelaajamäärää ja pelaajien osaamisen tasoa
2. Kehittää lapsuusvaiheen lasten ja heidän perheiden kiinnittymistä seuraan ja lajiin
3. Lisätä seurassa toimivien valmentajien määrää sekä heidän osaamistansa

Lapsuusvaiheen valmennuspäällikön tehtävät
1. Tärkein tehtäväsi on eskari- ja supermikrojoukkueiden kokoaminen & johtaminen. Sinun palkkaamisesi myötä tavoitteenamme on saada jatkossa +20 ikäluokat tyttöihin ja poikiin mikrovaiheeseen, sekä vanhemmista apuvalmentajia ja aktiivisia toimijoita muihin rooleihin.
2. Etsimme ihmistä, joka pystyy kehittämään seuramme jäseniä koripalloilijoina sekä auttamaan heitä kasvamaan ihmisenä. Meidän mielestämme tämä onnistuu parhaiten salissa ja olet soveltuvin osin valmentajana eri ryhmien viikoittaisissa yhteistreeneissä.
3. Etsimme valmentajaa, jolla on kokemusta, näkemystä ja intohimoa seuramme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Nuoren ja kasvavan seuran ensimmäisenä päätoimisena valmentajana olet keskeisessä roolissa toimintakulttuurimme rakentamisessa. Meidän tavoitteenamme on palkata toinen päätoiminen valmentaja kolmen vuoden kuluessa sinun palkkauksestasi. Sinun aikaansaamasi lisäys toiminnan laadussa ja harrastajamäärissä on kriittinen menestystekijä tämän mahdollistamiseksi.


Vaikka meillä pääseekin tekemään monipuolisesti erilaisia valmennus- ja kehittämistoimia, emme kuitenkaan etsi joka paikan höylää seuratyön arkiaskareisiin. 

Meidän ydintoimintaamme on hyvien harjoitusten pitäminen. Sinun fokuksesi on kentällä tapahtuvan toiminnan lämmön ja laadun lisäämisessä sekä tämän toiminnan edellytysten parantamisessa.

Työ on itsenäistä ja sinun roolisi on olla kokemattomampien valmentajien ja seuratoimijoiden johtajana ja mentorina. Työparinasi toimii sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikkömme Janne Pulkkanen.

Toivomme sinulta
- vankkaa kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- soveltuvaa koulutusta sekä HKVT-koulutusta
- intohimoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen
- vilpitöntä innostusta tehtävään
- joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin ja työtehtäviä tarkennetaan yhdessä sopien osaamisesi ja seuran tarpeiden mukaisesti kausittain.

Eduksi katsotaan
- kokemus valmennuspäällikön tai junioripäällikön tehtävistä
- kokemus maajoukkuevalmennuksesta

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo kesällä.

Lisätietoja antaa,
Tristan Fay
Puheenjohtaja
Punaportin Blues
045 113 7983
fay.tristan@gmail.com

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 4.4.2021 mennessä osoitteeseen fay.tristan@gmail.com


Punaportin Blues ry on hämeenlinnalainen koripallon erikoisseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä. 

Seurassamme on vankkaa osaamista etenkin lapsuusvaiheen urheilukasvatukseen, ja meille omaleimaista toimintaa ovat sisääntuloikäluokan maksuttomuus yritysyhteistyön mahdollistamana sekä aktiivinen perheliikunta taaperoikäisille.