Valmentajien esittely – Osa 4

23.10.2016

Valmentajien esittely – Osa IIII

Kuka olet ja mitä teet?

- Veera Reponen. Olen yhtenä valmentajana 9-11-vuotiaiden lasten Pikkusudet koriskoulussa. Olen hämeenlinnalainen ja valmistuin maaliskuussa 2016 Jyväskylästä fysioterapeutiksi. Vapaa-aikaa vietän perheen ja ystävien kanssa sekä liikunnan parissa.

Koristausta?

-Pallopelit ovat aina olleet lempparijuttuja lapsesta saakka. Isän ja isoveljen jälkiä seuraten aloitin alakouluikäisenä koripallokerhossa ja innostuin lajista! Silloin tarkoituksena oli perustaa tytöille oma joukkue, mutta homma kuihtui kasaan... Koris loppui ja aloitin lentopallon, jota pelasin 19-vuotiaaseen saakka. Onnekseni naisilla on Hämeenlinnassa oma harrastejoukkue, Pubiruusut, jossa pelaan nyt toista vuotta.

Liikunnan ohjauskokemus/-koulutus?

-Keväällä 2012 suoritin Varalassa liikunnan ohjaajan peruskurssin. Opiskellessani ja nyt valmistuneena fysioterapeuttina olen ohjannut monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä. Lasten koripallovalmentaminen on minulle uusi ja mieluinen juttu, johon olen lähtenyt innokkaasti mukaan!

Millaista on valmentaa PuBissa? Mikä on parasta/mikä motivoi?

-Hieno juttu, että Pubin junioritoiminta on saatu näin hyvin käyntiin ja monet lapset ovat innostuneet lajista! Tykkään valmentaa Pubissa, meillä on hyvä porukka! 9-11-vuotiaiden koristreeneissä on yleensä vähintään kolme valmentajaa mukana, mikä helpottaa ison ryhmän ohjaamista ja jokainen saa toisiltaan apua ja vinkkejä valmentamiseen. Teemme porukalla sujuvaa yhteistyötä, jolla pyrimme lasten liikunnan taitojen oppimiseen ja liikkumisen iloon. Parasta on nähdä lasten innokkuus liikuntaa kohtaan sekä onnistumiset ja kehittyminen koripallossa.

Tavoitteet tälle kaudelle?

-Tavoitteena pitää lasten mielenkiintoa yllä koripallon pelaamista kohtaan ja pitää hauskaa koriskoulussa! Lisäksi tavoitteenani on oppia lisää uusia asioita lasten koripallovalmentamisesta ja käydä ahkerasti omissa ruususten treeneissä =)